A frissítő gyümölcsszörp többféle ízben érhető el. Minden egyes íz egyedülálló és intenzív, így bármelyiket is választja, garantáltan élvezni fogja.
A gyümölcsszörpöt könnyedén elkészítheti otthon, csupán néhány perc alatt, és mindenki imádni fogja. A gyümölcsszörp készítése egyszerű: csak keverje össze a gyümölcsszörpöt a vízzel (mentes vagy szénsavas) és kész is. És hogy még izgalmasabbá tegye, adjon hozzá egy kevés mentalevelet vagy citromot, hogy még frissebb legyen az íze!
Összetevők
Fruktóz-glükóz szirup Víz Áfonya gyümölcslé 10%, Alma gyümölcslé 40% (sűrítményekből visszahígítva) Étkezési sav (citromsav) Színezék: szőlőhéj kivonat Aromák Édesítőszerek (Na-cilamát, aceszulfám-K, szteviol-glikozidok) Tartósítószerek: kálium-szorbát, Na-benzoát
Hígítási arány: 1 rész szörp és 23 rész (szénsavas) víz. Az ajánlott hígítás szerint elkészített ital gyümölcslé tartalma legalább 2,08%.
Tárolás
Tárolás: (10-23°C). Száraz, hűvös helyen.