Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.154 Ft (1.696 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Innoveng
Cikkszám: 114989
Szállítási díj: 1.699 Ft
Felhasználható a magán- és közegészségügy, az élelmiszeripar, a vendéglátás valamint a szolgáltató ipar különböző területein. A higiénés kézfertőtlenítés mellett alkalmazható eszközök, tárgyak, munkafelületek és egyéb felületek tisztítására és fertőtlenítésére
Elérhetőség: Raktáron, szállítás 24 óra alatt
Egységár: 43,09 Ft/db
Vásárlás előtt regisztráljon a kedvezményért!
Ne felejtse el felhasználni pontjait!

INNO-SEPT FRESH fertőtlenítő kendő 50 lap/doboz

2.154 Ft (1.696 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

INNO-SEPT FRESH
fertőtlenítő kendő

  • 100 g keverék biocid anyag tartalma 1,5 g didecildimetilammónium-klorid, 0,5 g benzilkokuszalkildimetil klorid, 16 g izopropil-alkohol.
  • 1 kendő 2 ml oldatot tartalmaz.

EUH 208 2-Methyl-3-(4-isopropylphenyl)propanal, Hidroxi-citronellal, 2-(4-terc-Butilbenzil) propionaldehid, Citronellol -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Antimikrobiális spektrum:  baktericid (MRSA), yeasticid, sz.virucid, tuberkulocid

Felhasználás területe és módja: Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Terméktípus: PT1, PT2, PT4. Felhasználható a magán- és közegészségügy, az élelmiszeripar, a vendéglátás valamint a szolgáltató ipar különböző területein. A higiénés kézfertőtlenítés mellett alkalmazható eszközök, tárgyak, munkafelületek és egyéb felületek tisztítására és fertőtlenítésére. A csomagolásból frissen kivett INNO-SEPT FRESH törlőkendővel 30 másodpercig egyenletesen töröljük át a fertőtlenítendő száraz, vagy enyhén nedves felületet. Minimális behatási idő 30 másodperc, tuberkulocid hatás eléréséhez 1 perc, felületfertőtlenítéshez pedig 5 perc. Erősen szennyezett kéz vagy felület esetén egy erősebb tisztító hatással rendelkező szerrel történő kézmosás (MANUELA) illetve felülettisztítás (INNOFLUID-ALK-M) után használjuk fertőtlenítésre a törlőkendőt, vagy több kendő egymás utáni használata ajánlott.

Tűzveszélyesség: II. fokozat

Biztonsági tanácsok:

  • Gyermekektől elzárva tartandó.
  • Szembe jutás esetén több percig tartó óvatos öblítés vízzel.

Környezetvédelem: P273 Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: veszélyes hulladékként kell kezelni.

Tárolás: hő hatástól védett helyen, bontatlan csomagolásban. P403+P235 Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó          

Minőség megőrzési idő: előírt tárolási körülmények mellett, bontatlan csomagolásban a gyártástól számított 3 év, felbontás után 60 nap.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Termékkategória fertőtlenítők, szappanok
Az oldal tetejére