Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
8.759 Ft (6.897 Ft + ÁFA)
Menny.:kg
Nem értékelt
Gyártó: Innoveng
Cikkszám: 208685
Szállítási díj: 1.699 Ft

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. A textil mosópor alkalmas, az erősen és közepesen szennyezett, legkülönfélébb szennyezettségű textíliák mosására. ehérje és zsírbontó enzimtartalma miatt alkalmas a vér, növényi és állati zsiradékok, szennyeződések kíméletes eltávolítására. A pelenkán lévő foltokat eltünteti, fehéríti.

A kép illusztráció! Az ár az 5 kg-os kiszerelére vonatkozik.

Elérhetőség: Raktáron, szállítás 24 óra alatt
Egységár: 1.751,74 Ft/kg

BLANKA általános mosópor 5 kg

8.759 Ft (6.897 Ft + ÁFA)
Menny.:kg
Kívánságlistára teszem

Leírás

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. A textil mosópor alkalmas, az erősen és közepesen szennyezett, legkülönfélébb szennyezettségű textíliák mosására, kivéve a gyapjúból és selyemből készült textilféleségeket. Felhasználható a textíliák gépi és kézi mosásához egyaránt. Fehérje és zsírbontó enzimtartalma miatt alkalmas a vér, növényi és állati zsiradékok, szennyeződések kíméletes eltávolítására. A pelenkán lévő foltokat eltünteti, fehéríti.

A mosószer kézi mosásra való alkalmazásánál a ruhát kb.50°C-os mosószer oldatba kell beáztatni és 3-8 órát ázni hagyni, majd átnyomkodva a mosóoldatot eltávolítani és öblíteni.

Gépi mosásnál a mosóport közvetlenül a mosógépbe, vagy a mosógép adagoló tartályába kell önteni. Az enzimek tisztítóhatása 40-50°C-on érvényesül a legjobban, a fehérítő oxidatív hatás pedig 90°C-on, ezért először áztatni (30-45 °C. 15-20-perc) kell, majd ugyanabban a mosószeroldatban főmosni (50-90 °C , 10-20 perc). A mosási hőmérsékletet a textília anyaga határozza meg. Színes textíliákkal előzőleg színtartóssági próbát célszerű végezni. A legcélszerűbb felhasználás érdekében kérje a kereskedelmi munkatársak szaktanácsát. 

Javasolt mosási hőmérséklet, mosószer koncentráció és hatásidő:

30, 60, 90 °C, 10-15 g/1 kg textília, 10-20 perc

A mosóport hypoval együtt ne használjuk, mert a hypo az enzimeket hatástalanítja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére