Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
9.751 Ft (7.678 Ft + ÁFA)
Menny.:darab
Nem értékelt
Cikkszám: 203910
Szállítási díj: 1.699 Ft
A LAVANID® 1 és a LAVANID® 2 steril, 0,02%, illetve 0,04% polihexanid tartósítószert tartalmazó Ringer-oldat alapú izotóniás seböblítő oldatok. A polihexanid megakadályozza a mikroogranizmusok elszaporodását a kötszerekben és az oldatban. 
Elérhetőség: Raktáron, szállítás 24 óra alatt
Egységár: 9.751,06 Ft/liter
Vásárlás előtt regisztráljon a kedvezményért!
Ne felejtse el felhasználni pontjait!

Lavanid 2 ringer seboldat 0,04% 1000 ML

9.751 Ft (7.678 Ft + ÁFA)
Menny.:darab
Kívánságlistára teszem

Leírás

LEÍRÁS

A LAVANID® 1 és a LAVANID® 2 steril, 0,02%, illetve 0,04% polihexanid tartósítószert tartalmazó Ringer-oldat alapú izotóniás seböblítő oldatok. A polihexanid megakadályozza a mikroogranizmusok elszaporodását a kötszerekben és az oldatban. 
 ÖSSZETÉTEL Ringer-oldat (nátrium-klorid, kálium-klorid, kalcium-klorid 2 H2O és injekcióhoz való víz felhasználásával készült izotóniás elektrolitoldat), polietilén-glikol, 0,02% polihexanid (LAVANID® 1) vagy 0,04% polihexanid (LAVANID® 2). 

JAVALLATOK

- Helyi seböblítésre és tisztításra szolgáló oldat - Törlők, tamponok és kötszerek átitatására. 
ELLENJAVALLATOK

A LAVANID® az alábbi esetekben nem alkalmazható: - a központi idegrendszeren (az agyhártyákon sem) - porcok és ízületek területén - a közép- vagy a belső fülben - intraperitoneálisan - bármely összetevővel szembeni ismert túlérzékenység esetén - terhesség és szoptatás alatt. 
FIGYELMEZTETÉSEK ÉS ÓVINTÉZKEDÉSEK

Kizárólag tiszta oldatot szabad felhasználni! Nem keverhető adalékanyagokkal.  Nem sterilizálható újra, mivel az kritikusan érinti a felhasználhatóságot! A záródugó lehetővé teszi az öblítőoldat aszeptikus kinyerését, pl. egy tüske használatával. Emellett a kupak lecsavarható, így az oldat kiönthető. 
 
     
GYÓGYSZERKÖLCSÖNHATÁSOK

A polihexanid összetevő inkompatibilitása miatt a LAVANID® nem kombinálható anionos anyagokkal (pl. anionos tenzidekkel vagy anionos gélképzőkkel). Povidon-jodiddal végzett preoperatív bőrfertőtlenítés után a LAVANID® használható intraoperatív öblítésre. A povidon-jodid és a LAVANID® öblítőoldat közvetlen érintkezését a seb felületén kerülni kell. 
ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS

Seböblítésre műtéti beavatkozások alatt, illetve öblítést vagy nedvesítést igénylő diagnosztikai és terápiás eljárások során. 
 
A SZAVATOSSÁGRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

A lejárati dátum a címkén található. A lejárati idő után ne használja fel!  Minőségét megőrzi a felbontás után: 2 hónapig. 
 
A HULLADÉKÁRTALMATLANÍTÁSRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

A fel nem használt termékek vagy az azokból keletkező hulladékok ártalmatlanítását az országos előírások szerint kell végezni. 

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére