Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kedves Vásárlóink! Augusztus 15-től szállítási díjaink módosulnak: házhozszállítás díja: bruttó 1.400,- Ft, csomagpontba/csomagautomatába történő szállítás esetén: bruttó 1.100,- Ft
5.052 Ft (3.978 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: MARNYS
Cikkszám: 206994
Szállítási díj: 799 Ft

MARNYS® CBD SKIN RELIEF

Ampulla az érzékeny bőr megnyugtatására 
Innovatív kombináció CBD-vel(kannabidiol), varázsmogyoró levél vízbázisú kivonatával, C-vitaminnal, niacinamiddal (B3).
Nyugtató, helyreállító és puhító hatású, stresszes, dehidratált vagy szabálytalan faggyútermelődésű bőrre. Atópiás hajlamú, hámló, zsíros és aknés bőrre is használható. Tiniknek is ajánlott.

Kiszerelés:7x2ml

Elérhetőség: Raktáron, szállítás 3-7 munkanap
Szerezhető hűségpontok: 51
Egységár: 5.052,06 Ft/doboz
Vásárlás előtt regisztráljon a kedvezményért!
Ne felejtse el felhasználni pontjait!

MARNYS® CBD Skin Relief ampulla irritált bőrre

5.052 Ft (3.978 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

CBD (Cannabidiol) mellett a CBD SKIN RELIEF ampullák niacinamidot (B3-vitamin), stabilizált C-vitamint és Hamamelis-t kombinálnak. Ezek a hatóanyagok a bőrre gyakorolt jótékony tulajdonságaikról ismertek:

CBD (kannabidiol) a kender növényi származéka, amely nyugtató és faggyúszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik. Segíti a bőr regenerálódását és modulálja a bőr faggyútermelését.

niacinamid (B3-vitamin) és a boszorkánymogyoró pozitív hatással van a hidratálásra és a bőr szerkezetének fenntartására, enyhülést nyújt az atópiás és irritált bőr számára.

C-vitamin védi a bőrt az oxidatív szabad gyökökkel szemben, és fokozza a kollagéntermelést, segítve a bőr regenerálódását. A C-vitamin formula erősen stabilizált, ami több és jobb aktivitást biztosít ennek a vitaminnak a bőrben.

  • BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT
  • Nem komedogén
  • Gyorsan felszívódó, nem zsíros textúra
  • Inert atmoszférába és topáz üvegbe csomagolt formula, hogy biztosítsa az összetevők antioxidáns tulajdonságait

Összetevők: víz, Hamamelis virginiana levél víz, Poligliceril-10 laurát, Propanediol, Glicerin, Niacinamid, Bioszacharid gum-1, Kapril/kaprikus triglicerid, Aszkorbil glükozid, Etilhexilglicerin, Cannabidiol, Bisabolol, Nátrium-hidroxid, Szacharid izomerátum, Benzil-alkohol, Citromsav, Parfüm, Nátrium-citrát.

Mi az a CBD (kannabidiol) és miért jó a bőrnek?

A CBD vagy Cannabidiol ("kender" angol változatban) egy növényi származék, amely a kender növényben vagy Cannabis sativa-ban található. A kannabisz használata a kozmetikumokban az utóbbi években tendenciává vált a bőrre gyakorolt jótékony tulajdonságai miatt. A CBD hasznos a bőr nyugtatására, valamint a kollagén és más bőrfehérjék fenntartására, amelyek javítják a bőr szerkezetét, nedvességét és rugalmasságát, valamint egyensúlyban tartják a bőr faggyútermelését. Mindezen okok miatt ajánlott atópiás, pattanásos, érzékeny vagy irritált bőrre.

Mi a különbség a CBD (kannabidiol), a kannabisz, a kender és a kendermagolaj között?

A CBD vagy Cannabidiol a kender vagy Cannabis sativa növény származéka, amely bőrnyugtató és regeneráló hatásairól ismert. A kendermagolaj magas Omega-zsírsavtartalommal rendelkezik, amelyet kiváló előnyei miatt helyileg és táplálékkiegészítőként is használnak.

Mi az atópiás bőr?

Az atópiás dermatitisz krónikus gyulladásos és degeneratív bőrbetegség, amelyet viszkető, vöröses, pikkelyes elváltozások jellemeznek folyamatos gyulladásos mintázattal együtt. Az atópiás dermatitis a gyermekek és serdülők akár 20%-át, a fejlett országokban pedig a lakosság akár 5%-át is érinti. A bőrt számos olyan tényező szabályozza, amelyek a bőrsejtek osztódási, szaporodási és differenciálódási képességét irányítják; az endokannabinoidok egyike ezeknek a tényezőknek, és természetes módon termelődnek a szervezetünk sejtjeiben. A legújabb kutatások megerősítették az endokannabinoid rendszer (ECS) kulcsfontosságú szerepét a bőrápolásban és számos bőrbetegségben, mint például az atópiás dermatitisz, a kontakt dermatitisz, a viszketés, az akne és más bőrbetegségek.

Mit jelent az, hogy a C-vitamin stabilizált?

A stabilizált C-vitamin (aszkorbil-glükozid) egy cukormolekula (glükóz) és egy C-vitamin-molekula (aszkorbinsav) enzimatikus reakció révén történő összekapcsolása, így védve azt az oxidációtól. A C-vitamin erős antioxidáns hatással rendelkezik, amelyet a bőrgyógyászatban helyi kezelésként használnak a fényöregedéssel kapcsolatos rendellenességek kezelésére, mivel modulálja a kollagéntermelést, valamint a hiperpigmentációt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére