Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
839 Ft (661 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Cikkszám: 206064
Szállítási díj: 799 Ft

Öblítést nem igénylő, bőrfelületen közvetlenül használható kézfertőtlenítő és bőrfertőtlenítő gél, enyhe citrus illattal. Baktériumokkal, gombákkal és a vírusokkal szemben is hatékony védelmet biztosít. Női táskák elengedhetetlen kelléke, praktikus nyaralásnál, utazásnál.

Elérhetőség: Raktáron, szállítás 3-7 munkanap
Szerezhető hűségpontok: 9
Egységár: 8,39 Ft/ml
Vásárlás előtt regisztráljon a kedvezményért!
Ne felejtse el felhasználni pontjait!

Solanie Antibakteriális kéz- és bőrfertőtlenítő gél 100ml

839 Ft (661 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Öblítést nem igénylő, bőrfelületen közvetlenül használható kézfertőtlenítő és bőrfertőtlenítő gél, enyhe citrus illattal. Baktériumokkal, gombákkal és a vírusokkal szemben is hatékony védelmet biztosít. Női táskák elengedhetetlen kelléke, praktikus nyaralásnál, utazásnál. Használatával könnyedén eltávolítható a kézbőrre kerülő szennyeződés. Víz és szappan nélkül használható, nem szárít, nem ragad.

Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, szelektív virucid (adeno- és norovírus inaktiváló hatás)

Használati utasítás, alkalmazási paraméterek:

Kézfertőtlenítés: A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. Juttasson 5 ml gélt a száraz tenyérbe, és egyenletesen dörzsölje szét a kéz felületén úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. A behatási idő alatt a kezeket nedvesen kell tartani. A behatási idő letelte után hagyja rászáradni a készítményt a bőrre.

Behatási idő: 1 perc

Bőrfertőtlenítés: A fertőtlenítendő bőrfelületen oszlassa el a gélt úgy, hogy kezeletlen felület ne maradjon. A behatási idő alatt a bőrt nedvesen kell tartani. A behatási idő letelte után hagyja rászáradni a készítményt a bőrfelületre.

Behatási idő: 1 perc

Figyelmeztetés:

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra!

Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a  használati útmutatót!

Külsőleges használatra.

Gyermekektől elzárva tartandó.

VESZÉLY

Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. Hőtől, forró felülettől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól távol tartandó. Tilos a dohányzás.

Súlyos szemirritációt okoz.

SZEMBE KERÜLÉS esetén: Ha van, a kontaktlencsét távolítsuk el. Legalább 15 percig tartó szemöblítést kell végezni folyó vízzel, a szemhéjszélek széthúzása és a szemgolyó állandó mozgatása közben. Ha a tünetek hosszabb ideig fennállnak, forduljon szakorvoshoz.

LENYELÉS esetén: Ha a sérült eszméleténél van, a szájüreget vízzel ki kell öblíteni, és vizet kell itatni. Tilos hánytatni! Ha szükséges a beteget orvosi ellátásba kell részesíteni.

BELÉGZÉS esetén: A sérültet vigyük friss levegőre. Ha a légzés nehézkessé válik, biztosítson a betegnek oxigént és forduljon sürgősen orvoshoz.

Ajánlott bőrtípus: Minden bőrtípus

Funkció: Fertőtlenítő hatás

Összetétel: Állatokon nem tesztelt,Allergén illatanyagmentes,Ásványi olajmentes,Parabénmentes,Szilikon olajmentes,VEGAN

Szélesség: 4.6 cm

Magasság: 20 cm

Hossz: 4.6 cm

Súly: 280 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére