Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kedves Vásárlóink! Augusztus 15-től szállítási díjaink módosulnak: házhozszállítás díja: bruttó 1.400,- Ft, csomagpontba/csomagautomatába történő szállítás esetén: bruttó 1.100,- Ft
2.683 Ft (2.274 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Szafi free
Cikkszám: 207080
Szállítási díj: 799 Ft

1000 gramm

Kakaómentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, maglisztmentes, hozzáadott cukortól mentes(1), szójamentes, zsírszegény, kukoricamentes, burgonyamentes, rizsmentes, sütőpormentes lisztkeverék alap, hozzáadott zsiradéktól mentes piskótákhoz. A termékeinkhez nem használunk állati eredetű termékeket, ezért szennyeződéstől mentesen garantáltan vegán a Szafi Free termékcsalád.

Elérhetőség: Raktáron, szállítás 3-7 munkanap
Szerezhető hűségpontok: 27
Egységár: 2,68 Ft/gramm
Vásárlás előtt regisztráljon a kedvezményért!
Ne felejtse el felhasználni pontjait!

Szafi free lisztkeverék muffin-piskóta karobos

2.683 Ft (2.274 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Összetevők: Hajdinaliszt, tápióka keményítő, kölesliszt, karobpor (12%), térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), aroma (vanillin kristály), só

Karobpos piskóta/muffin recept (18 cm-es tortához, vagy 12 db gyümölcsös muffinhoz): Hozzávalók: · 250 g Szafi Free Karobos muffin/piskóta lisztkeverék · 170 g langyos víz · 25 g frissen facsart 100%-os citromlé · 70 g Szafi Fitt por eritrit – vagy ennek megfelelő bármilyen porállagú édesítő/cukor · Muffin esetén adjunk hozzá kb. 250 g magozott és kinyomkodott meggyet vagy málnát/epret/cseresznyét/bármilyen bogyós gyümölcsöt

Elkészítés: · Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, fújjunk ki egy tortaformát diéta szerinti olajjal. · Egy tálba mérjük ki a vizet, majd a citromlevet, ehhez adjuk a por állagú édesítőt/cukrot, és alaposan keverjük el. · Ezután adjuk hozzá a karobos piskóta lisztkeveréket, és kézi habverővel gyors mozdulatokkal keverjük krémesre, majd öntsük a formába a sűrű krémet. · Amennyiben gyümölcsös muffint, vagy gyümölcsös piskóta kockát szeretnénk készíteni, úgy itt adjuk hozzá azokat. · Előmelegített sütőben 180 fokon 25 percig süssük alsó-felső sütési funkción. (muffin esetén a sütési idő kb. 18-20 perc, attól függően, hogy mennyire lédús a gyümölcs) · Rácson hagyjuk kihűlni, majd – piskóta esetén – vágjuk ketté, és töltsük meg a kedvenc tortakrémünkkel, végül tegyük pár órát hűtőbe.

Megjegyzések: Amennyiben nem gyümölcsös piskótát, hanem tortalapot készítünk belőle úgy adjunk hozzá 10 g folyékony olajat, vagy ennyivel több vizet, hogy ne legyen száraz a piskóta! Sütés után vízzel, vagy olajsprayvel lefújhatjuk a tetejét, hogy puhább legyen a piskóta, vagy muffin teteje. Aki porcukorral készíti, annak kb. 50 g porcukor is elegendő, mivel az eritrit édesítő ereje gyengébb. A gyümölcsös muffint, vagy piskótát szobahőmérsékleten dobozban, vagy zacskóban tároljuk, úgy sokáig finom puha marad. Hűtőbe csak akkor kell tenni, ha azt a krém külön megkívánja. Mivel a piskóta állagát a tojás adja, ezért a tojásmentes piskóta a hagyományosnál töményebb állagú sütemény.

Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben energia 1442 kJ /341 kcal zsír: 1,2 g – amelyből telített zsírsavak 0,3 g szénhidrát: 70,3 g – amelyből cukrok 4,5 g rost 8,7 g fehérje 7,7 g só 0,19 g

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. A termék szezámmagot, mustármagot, zellert tartalmazhat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére