Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
637 Ft (501 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Szafi reform
Cikkszám: 207195
Szállítási díj: 799 Ft
kiszerelés: 70 gEper őrleménnyel készült gluténmentes pudingpor, hozzáadott cukor nélkül.
Elérhetőség: Raktáron, szállítás 3-7 munkanap
Szerezhető hűségpontok: 7
Vásárlás előtt regisztráljon a kedvezményért!
Ne felejtse el felhasználni pontjait!

Szafi reform pudingpor epres

637 Ft (501 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Összetevők: édesítőszer (eritrit), tápióka keményítő, bambuszrost, eper őrlemény (9%), sűrítőanyag (konjak gumi).Puding recept: Hozzávalók: 35 g Szafi Reform eper pudingpor 1,5 dl növényi tejhelyettesítő (pl. Alpro édesítetlen mandulaital) kb. 5-10 g cukornak megfelelő kristályos édesítő (ízlés szerint változhat!) Elkészítés: A pudingporhoz adjunk a hideg növényi tejhelyettesítőt és édesítőt, majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik. Melegen és hidegen egyaránt fogyaszthatjuk. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!Átlagos tápérték 100g termékben 1 adag kész pudingban (185g)* Energia 639 kJ (153 kcal) 302 kJ (72 kcal) Zsír: 0,4 g 1,8 g – amelyből telített zsírsavak 0,1 g 0,2 g Szénhidrát: 74,4 g 36,2 g – amelyből cukrok – amelyből poliolok 4,6 g 47,4 g 1,8 g 26,6 g Rost 18,7 g 7,1 g Fehérje 0,8 g 0,9 g Só 0,04 g 0,2 g * A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján Alpro édesítetlen mandulaitallal, és 10g eritrittel készítve. A poralap 100g energiatartalmából 150 kJ / 37 kcal energia származik élelmi rostokból. A poralap 100g szénhidrát-tartalmából 47,4 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma. Egy adag kész puding (185 g) szénhidrát-tartalmából 26,6 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére