Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Tisztelt Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfélszolgálatunk a mai napon karbantartás miatt nem elérhető! A rendelések leadása ugyanúgy működik. Megértésüket köszönjük!
691 Ft (544 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Szafi reform
Cikkszám: 207201
Szállítási díj: 1.400 Ft
kiszerelés: 500 gAz étkezési szódabikarbóna az egyik legismertebb konyhai adalékanyag, tulajdonképpen a nátrium-hidrogénkarbonát elnevezésű vegyület hétköznapi neve. A fehér, kristályos szemcséjű alapanyaggal leggyakrabban finomított por formájában találkozunk. A sütőpor egy háziasszony számára nem ismeretlen, azt azonban kevesen tudják, hogy fő alkotó elemét, a szódabikarbónát milyen régóta és mennyi dologra használták őseink. A népi bölcsességek szerint nem csak a fogak tisztítására és fehérítésére alkalmazták, hanem vízzel elkeverve bőr és testradírként is. Dezodorként is funkcionált a kellemetlen testszag semlegesítésére. Nélkülözhetetlen összetevője volt az otthoni takarításnak, tisztításnak, súrolószerként és folttisztítóként egyaránt alkalmazták. A szódabikarbóna vízben jól oldódik, enyhén lúgos kémhatású, így a savakat semlegesíti. Ennek köszönheti szagmentesítő tulajdonságát is, melyet a lakás számos pontján alkalmazhatunk. Sokoldalú felhasználása tette népszerűvé és a mindennapok egyik fontos eszközévé.
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 7
Vásárlás előtt regisztráljon a kedvezményért!
Ne felejtse el felhasználni pontjait!

Szafi reform szódabikarbóna étkezési

691 Ft (544 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Összetevők: nátrium-hidrogén-karbonátSzódabikarbóna a konyhában: Leggyakoribb felhasználási módja a konyhához köthető: számos ételünk elkészítésénél használhatjuk. A Szafi Reform étkezési Szódabikarbóna a tésztáknak könnyű, lyukacsos textúrát kölcsönöz. Ahhoz, hogy ezt az eredményt érjük el, érdemes az előkészítésnél valamilyen savas anyagot, egy kis citromlevet, ecetet vagy aszkorbinsavat adni a még nyers alapanyaghoz. Ezzel a módszerrel gyönyörű kenyereket, süteményeket, muffinokat készíthetünk. A marha- vagy vadhúsok nehezebben főnek át, ezért hatékonyabbá tehetjük a főzést étkezési szódabikarbóna segítségével. A zöldségek és a gyümölcsök megőrzik élénk színüket, ha főzéskor egy kis szódabikarbónát is adunk a vízhez, valamint gyorsabban is puhulnak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére