Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fogadom, hogy idén egészségesebben fogok élni…

Fogadom, hogy idén egészségesebben fogok élni…
Véget ért a 2021-es esztendő és már jó pár nap eltelt azóta, hogy az éjféli pezsgős koccintás közben átléptünk 2022 első napjába. Mint minden újrakezdésnek, így az újévnek is van egyfajta szimbolikája, misztikusnak tartott varázsa.

Sokan az óévi összegzéssel egybekötött Szilveszter után rögtön újévi fogadalmakkal indítják az új évet. Aztán az év folyamán ezek a fogadalmak vagy megvalósulnak, vagy majd a következő újév újra megfogalmazott kívánságaivá válnak, évről-évre.

 

De mik is lehetnek ezek a leggyakoribb újévi fogadalmak?

  • egészségesen fogok élni
  • többet fogok mozogni
  • idén most már biztosan elkezdem vagy befejezem az egyetemet
  • több időt fogok tölteni a családommal
  • elkezdek valamit tanulni

 

Te hogy vagy az újévi fogadalmakkal? Tettél idén is valamilyet?

Mivel az újévi fogadalom is egyfajta cél, ezért a megvalósításához is célszerű úgy hozzákezdeni, mint ahogy ahhoz a legtöbb cél esetében tesszük. Fontos, hogy legyen egy képünk arról, hogy hova is szeretnénk eljutni és lássuk magunkat, ahogyan már a célt elérjük.

Legyen szó bármilyen kitűzött álomról, gyűjtsük össze, hogy mire is van szükségünk ahhoz, hogy elérjük azt. Emellett célszerű arra is ránéznünk, hogy mik azok a korábbról összegyűjtött tapasztalataink és erőforrásaink, amik meg már mind rendelkezésünkre állnak.

Természetes, hogy az út során lesznek hullámhegyek és hullámvölgyek, drukkerek és ellendrukkerek is, akik elkísérnek bennünket. De ha tudjuk legbelül, hogy mi az a cél, ami felé tartunk, és elég kitartóak vagyunk, akkor az fokozatosan valósággá válhat.

És ha esetleg azt fogadtad meg, hogy egészségesebben szeretnél táplálkozni, de nem tudod, hogy hogyan is kezdj ennek neki, akkor ehhez tudunk egy kis segítséget adni. Szeretnénk figyelmedbe ajánlani a Dia-Wellness és Szafi free és Szafi reform termékeket, amiket a websopunkban is megtalász.

A Szaffi termékek szója és gluténmentes, rostban gazdag termékek 46%-kal csökkentett szénhidráttartalommal, melyek igazán egészséges táplálékok a szervezetnek. A Dia-wellness termékei a wellness táplálkozási szokásokat szeretnék megismertetni vásárlóikkal. Ennek mentén termékeik a gyümölcscukron keresztül szeretnék elkápráztatni a fogyasztóikat.  

Fontos, hogy minden változás egy első megtett lépéssel kezdődik. Lehet, hogy még az út bizonytalan, de sokszor az is elég, ha a következő pár lépést már látjuk és elindulunk az úton. Szeretettel kívánunk mindenkinek fogadalmak megvalósításában sikeres, boldog új évet 2022-re.

 

Forrás:

https://dia-wellness.com/

Az oldal tetejére